КУФАР 40х30х20 СМ ЗА РЪЧЕН БАГАЖ?

kufari-za-rychen-bagaj-v-samolet-poleti-40-30-20

Защо да изберете куфар, а не чанта за ръчен багаж ?

kufari-za-rychen-bagaj-v-samolet-poleti-40-30-20

Пътувай с лекота:

С размери 40-30-20 см, куфарите са проектирани за ръчен багаж. Малките куфари за кабинен багаж са предпочитани, защото не се налага да носите на ръце или на гръб багажа си а просто го плъзгате благодарение на четирите въртящи се колелца на 360°!
Така вече спокойно може да забравите за изпотения си гръб и тежката раница на него, а също и за сака, който тежи на рамото или в ръката ви.

Опция за сваляне на колелата на всички модели с този размер!
Голямо предимство е постигането на максималния обем на багажа, защото куфарите са проектирани така, че  са с размер 40х30х20см. без колелата. Но не се безпокойте, защото всички модели с този размер, имат опцията за сваляне на колелата само с един бутон!

Елегантен и стилен:

Кой казва, че практичността не може да бъде стилна? Нашите куфари за ръчен багаж са не само функционални, но и елегантни и стилни. Предлагани в различни цветове и дизайни, нашите куфари ви позволяват да пътувате със стил, без да правите компромис с функционалността, гарантирайки, че винаги изглеждате и се чувствате по най-добрия начин в движение.

Кажете сбогом на стреса и неприятностите от извънгабаритния багаж и здравей на безпроблемното пътуване с нашата нова линия куфари за ръчен багаж. Компактни, леки и стилни, нашите куфари са проектирани да направят пътуването ви възможно най-гладко и безпроблемно, позволявайки ви да се съсредоточите върху това, което наистина има значение – да се насладите на предстоящото приключение. Защо да чакате? Надградете изживяването си при пътуване днес с нашите елегантни куфари за ръчен багаж и пътувайте по-умно!

Последвай ни и в социалните мрежи, за да не изпускаш всички новости:

Facebook   TikTok   Instagram