Гаранция на продуктите

БАГАЖИ-БГ ЕООД предоставя на всички свои клиенти, закупили артикул/и от електронния ни магазин http://bagaji.bg търговска гаранция от 6 месеца за различните модели куфари, а за раници, сакове, чанти и други стоки 30 дни.

Гаранционният срок започва да тече от датата на закупуване на стоката.

Гаранцията е валидна за територията на Република България.

Обхават на гаранцията

Гаранцията се отнася за фабрични дефекти: дефекти, възникнали в процеса на нормална експлоатация през гаранционния период, използване на некачествени материали и компоненти или човешка грешка при изработката на продукта.
В тези случаи БАГАЖИ-БГ ЕООД носи отговорност за отстраняване на дефекта или ако това не е възможно за замяна с друг продукт.

Срокът за уреждане на рекламацията е 30 дни от датата на предявяване на рекламацията.

Гаранцията не важи при:

Гаранцията се предоставя в съответствие с изискванията на ЗЗП чл.108 и чл.119.
Тази гаранция не покрива щети, възникнали вследствие неправилна употреба, екстремални температури, влага, естествено износване на материалите или умишлено увреждане!
Гаранцията не покрива щети, възникнали вследствие от небрежното отношение на служители на аерогари и други логистични фирми занимаващи се с превози и обработки на стоки и багажи.

Как да заявите рекламация

При рекламация трябва да се свържете с нас чрез телефонно обаждане до +359 889118821 или писмо до info@bagaji.bg , при което се посочва имена, телефон, номер на поръчка и/или касов бон. Към контактната форма.

БАГАЖИ-БГ ЕООД получава стоки за рекламация, след предварителна уговорка, до следния офис на куриерска фирма Еконт: гр.София, офис Студентски град, ул. Проф. Атанас Иширков 11, за БАГАЖИ-БГ ЕООД, тел. +359 889118821.

Препоръки:

Проверявайте своя багаж веднага след получаването му от авиокомпанията или превозвача, с които пътувате. Oгледайте внимателно за повреди по пластмасата или текстила, колелата и механизма. Невъзможността да се изтегли телескопичната дръжка е следствие на вътрешно изкривяване, причинено от удар. При установяване на щета, причинена по време на пътуването, предявете незабавно претенциите си на гише “Загубен и намерен багаж” /Lost and Found Luggage/ на летището или в седемдневен срок в офиса на авиокомпанията, с която сте пътували! Нашата гаранция не важи в този случай.

БАГАЖИ-БГ ЕООД предлага 12 месеца ПЪЛНА ГАРАНЦИЯ за куфари закупени от електронния магазин. Пълните условия виж ТУК.